🎁 Δωρεάν Αποστολή για αγορές άνω των €49Free Shipping for orders over €49
ΕλληνικάΕλληνικάEnglishEnglish
0 0,00

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

View Cart Checkout

Πολιτική Επιστροφών

Αλλαγές – Επιστροφές

Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει την παραγγελία σας και επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προϊόν, έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε αλλαγή εντός 20 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Η διαδικασία επιβάλει να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας προκειμένου να μας ενημερώσετε για το προϊόν που επιθυμείτε να παραλάβετε. Το νέο προϊόν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το προϊόν που αλλάζετε. Έπειτα αναλαμβάνετε εσείς να αποστείλετε σε εμάς το προϊόν που επιθυμείτε να αλλάξετε. Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.
Στην περίπτωση αυτή η συσκευασία θα πρέπει να είναι άθικτη.
Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές σε όλα τα μασητικά προϊόντα για λόγους υγιεινής.
Σε περίπτωση που λάβετε κάποιο δώρο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί κάποια αλλαγή.

Ελαττωματικό προϊόν

Σε περίπτωση που θεωρηθεί εμπεριστατωμένα ότι το προϊόν που παραλάβατε έχει ζημία ή ελάττωμα επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Αφού μας ενημερώσετε για το προϊόν και το ακριβές ελάττωμα, μας το αποστέλλετε ως επιστροφή με δική μας επιβάρυνση και είτε μπορείτε να κάνετε αντικατάσταση σε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, είτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Το Newsletter

Μάθετε πρώτες για τα νέα μας προϊόντα!