🎁 Δωρεάν Αποστολή για αγορές άνω των €49Free Shipping for orders over €49
ΕλληνικάΕλληνικάEnglishEnglish
0 0,00

Cart

No products in the cart.

Όροι Χρήσης

Εισαγωγή

Το Tilou Kids Concept Store είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, το οποίο ανήκει στην Εταιρεία Τζώρτζης Δημήτριος του Ιωάννη, έχει έδρα στην οδό Σολωμού 62 στην Αγία Παρασκευή και ανήκει στη ΔΟΥ Χολαργού.

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις Χρήσης και Πώλησης, διέπουν τις συμβατικές σχέσεις μεταξύ της Εταιρείας και του εκάστοτε φυσικού προσώπου που επιθυμεί να κάνει χρήση της Ιστοσελίδας και να προβεί σε αγορά των προϊόντων που διατίθενται μέσω αυτής.

Για να μπορεί να έχει πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, ο επισκέπτης καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης. Πριν από τη χρήσης της ιστοσελίδας, η εταιρεία συνιστά και προτρέπει όλους τους επισκέπτες και πελάτες να διαβάσουν με επιμέλεια τους παρόντες όρους πώλησης καθώς και να επισκέπτονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα την παρούσα για την εξέταση τυχόν τροποιήσεων των παρόντων όρων.

Εάν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε από τους όρους χρήσης και τις πολιτικές, αναφορές, δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που περιγράφονται στους παρόντες όρους χρήσης, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα.

Κάθε Πελάτης που προβαίνει σε αγορά προϊόντων από την Ιστοσελίδα θεωρείται ότι έχει πλήρως και ανεπιφύλακτα αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης, ως ενδεχόμενα τροποποιημένοι ισχύουν κατά την ημέρα της παραγγελίας.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το Tilou Kids Concept Store διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ικανότητα χρήσης

Η χρήση της ιστοσελίδας Tilou Kids Concept Store απευθύνεται μόνο σε ενήλικες (18 ετών και άνω), οι οποίοι έχουν δικαίωμα και δικαιοπρακτική ικανότητα, οι οποίοι υποχρεούνται να μας παρέχουν ορθά και με πλήρη ακρίβεια προσωπικά στοιχεία, όπως το email, τη διεύθυνση στην οποία θα παραδοθεί η παραγγελία, ονοματεπώνυμο και άλλα. Επίσης αποδέχεστε, ότι δικαιούμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία που έχετε υποβάλει σε εμάς κατά την παραγγελία σας, μόνον αναφορικά με την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλος ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων του ιστότοπου, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτού, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα ή σήμα, είναι καταχωρημένα και χρησιμοποιούνται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Πληροφορίες για τα προϊόντα και τις τιμές

Οι τιμές στα προϊόντα μας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. όπως η τρέχουσα νομοθεσία ορίζει. Το Tilou Kids Concept Store έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να μεταβάλει τις τιμές πώλησης των προϊόντων.

Εμπορεύσιμα είδη – διαθεσιμότητα – χαρακτηριστικά

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμά τους, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση tiloukids.com και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος.

Η εταιρεία μας εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με τη διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δε φέρει όμως καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητά τους.

Η εταιρεία μας καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές, κ.λπ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του προϊόντος είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα σε κάθε προϊόν, υπάρχει η τιμή στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο εκάστοτε ισχύον ΦΠΑ.

Η εταιρεία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματός της, να αναπροσαρμόζει τις τιμές του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Υποβολή και εκτέλεση παραγγελίας

Κατά την υποβολή παραγγελίας, προκειμένου να κατοχυρωθεί ο πελάτης υποχρεούται να προβεί στην καταγραφή των πεδίων που κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να συνεχιστεί η παραγγελία.Αξίζει ο πελάτης να δώσει προσοχή στα τεμάχια που έχει επιλέξει στο “καλάθι”, καθώς και στο κόστος τους. 

Προκειμένου να καταχωρηθεί η παραγγελία του πελάτη καλείται να επιλέξει τρόπο πληρωμής και τρόπο αποστολής. 

Μόλις καταχωρηθεί η παραγγελία αποστέλλεται email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει καταχωρήσει ο πελάτης για επιβεβαίωση και η παραγγελία είναι έτοιμη για αποστολή.

Αλλαγές – Επιστροφές

Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει την παραγγελία σας και επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προϊόν, έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε αλλαγή εντός 20 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Η διαδικασία επιβάλει να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας προκειμένου να μας ενημερώσετε για το προϊόν που επιθυμείτε να παραλάβετε. Το νέο προϊόν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το προϊόν που αλλάζετε. Έπειτα αναλαμβάνετε εσείς να αποστείλετε σε εμάς το προϊόν που επιθυμείτε να αλλάξετε. Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.
Στην περίπτωση αυτή η συσκευασία θα πρέπει να είναι άθικτη.
Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές σε όλα τα μασητικά προϊόντα για λόγους υγιεινής.
Σε περίπτωση που λάβετε κάποιο δώρο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί κάποια αλλαγή.

Ελαττωματικό προϊόν

Σε περίπτωση που θεωρηθεί εμπεριστατωμένα ότι το προϊόν που παραλάβατε έχει ζημία ή ελάττωμα επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Αφού μας ενημερώσετε για το προϊόν και το ακριβές ελάττωμα, μας το αποστέλλετε ως επιστροφή με δική μας επιβάρυνση και είτε μπορείτε να κάνετε αντικατάσταση σε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, είτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Το Newsletter

Μάθετε πρώτες για τα νέα μας προϊόντα!